Onze diensten

Fietsverkoop

U kan bij ons terecht voor de merken Merida, Ridley, Cannondale en Scott. Wij verkopen stads- en hybridefietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en racefietsen alsook kinderfietsen, en dit in alle maten en kleuren. Met onze ruime ervaring, staan wij u graag bij in het maken van de juiste keuze voor uw fiets.

Onderhoud & herstellingen

Alle fietsen worden met de grootste zorg hersteld en steeds met kwalitatieve onderdelen. We zijn trouwens erkend servicecenter van SHIMANO, SHIMANO STEPS, BOSCH, CAMPAGNOLO, SRAM, DT-SWISS, VISION….

De herstelling wordt steeds uitgevoerd na overleg met de  klant, samen met een prijsraming van de herstelling. Uw defecte fiets zo snel mogelijk en met de nodige kennis van zaken opnieuw fietsklaar maken, is onze service. Voor verdere informatie of vragen, staan wij graag tot uw beschikking.

 

Fietsaccessoires

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle fietsaccessoires van waardevolle merken zoals, BBB, LEZYNE, BASIL, NORTHWAVE en GRIPGRAB.

Voor helmen bieden we de merken SCOTT, GIRO en ABUS aan.

Indoor fietstrainers kan van het merk WAHOO en TACX.

En met de sloten van het merk ABUS kan je de fiets veilig achterlaten.

 

Opmetingen & afstellen fiets

Rug- , heup- of nekklachten tijdens het fietsen? Velohuys helpt u uw ideale fietspositie te bepalen. Dit van zowel uw algemene positie op de fiets of door het afstellen van uw schoenplaatjes. Bij aankoop van een nieuwe fiets is deze dienst gratis.

Let wel, deze opmeting is slechts een advies. Alle opmetingen en afstellingen gebeuren steeds op afspraak en in onderling overleg. Zo kan u ook de kostprijs correct inschatten.

Workshops

Binnenkort hier meer info over onze Velohuys workshops.