Onze merken

Al 45 jaar topkwaliteit sportfietsen. In 1972 richtte Ike Tseng MERIDA op. De drie lettergrepen Me-ri-da betekenen grofweg vertaald: de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken.

Met Ridley zitten we pal in het wielerhart van de wereld. Belgiƫ, Vlaanderen. Een hoop klassiekers en eindeloos veel kermiskoersen. Hier leer je de fietsstiel. Met een windtunnel naast de deur, een tiental wielerbedrijven in de wijde omtrek en een aangeboren wielerpassie bij onze medewerkers. Dat proef je. Dat voel je. Bij elke bocht. Bij elke pedaalslag.

Mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen, grind- of cyclocrossfietsen en zelfs stadsfietsen en trekkingfietsen. Alles waar je van kunt dromen als we het over fietsen hebben. En omdat Scott iedereen graag gelukkig ziet, bevat het assortiment zowel modellen voor mannen, vrouwen, tieners en zelfs voor kinderen. Kies gewoon je rij-discipline en vind de perfecte fiets.